Skip to main content

Understanding Dredging

Become a member

CEDA-NL ALV, Rondvaart & BBQ

We nodigen u graag uit voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering welke plaats zal vinden tijdens onze bijeenkomst op donderdag 18 april a.s. bij Futureland op de Maasvlakte in Rotterdam. Het ALV document vind u onder related documents.

In samenwerking met Van Oord Dredging & Marine Contractors BV volgt na de ALV een informatieve presentatie over het project Kademuurbouw Amaliahaven met daarna een privé rondvaart op de Futureland Ferry door de Amalia- en Alexiahavens, waar u de baggerschepen van Van Oord aan het werk zult zien. We eindigen op het terras van FutureLand met een borrel en BBQ-buffet.

Er is een maximum van 80 plaatsen beschikbaar en daarom is vooraf inschrijven essentieel. Voor CEDA-leden kost deelname aan het hele programma €20,00 p.p. (ter plekke voldoen – alleen pinnen). 

Non-CEDA leden zijn welkom, maar alleen als er nog plaatsen beschikbaar zijn aan het eind van de inschrijftermijn. Een eigen bijdrage van €35,00 p.p. voor non-CEDA leden zal gehanteerd worden.

Voor deze bijeenkomst is het alleen mogelijk voor het hele programma in te schrijven dus niet alleen voor de presentaties.

Programma:
13:45-14:15 uur : ontvangst receptie FutureLand
14:30-14:45 uur : ALV – VIP Deck (lift aanwezig)
14:45-15:45 uur : presentatie Van Oord
16:00-17:30 uur : privé excursie met de FutureLand Ferry (consumpties aan boord zijn voor eigen rekening)
17:30-19:00 uur : Borrel & BBQ-buffet

Aanmelden voor het hele programma kan tot 9 april via de “sign-up button” onder "informatie".
Laat ons ook weten of u dieetwensen heeft.

NB: Bij no shows en afmeldingen minder dan 48 uur voor het evenement, moeten we helaas de kosten in rekening brengen.

Volledig programma en logistiek vindt u in de uitnodiging onder "related documents"